11.8 C
Lloret de Mar

Els voluntaris del CDA rebran el premi Espurna 2021

És un guardó que atorga cada any Lloret en Comú. L'any passat va ser per als 'Makers' i els col·lectius situats a primera línia de la lluita contra el coronavirus.

Voluntaris del Centre de Distribució d'Aliments (CDA), el passat mes d'octubre.
Voluntaris del Centre de Distribució d'Aliments (CDA), el passat mes d'octubre.

Darreres Notícies

Els voluntaris del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la vila són els guanyadors del premi l’Espurna, que atorga cada any Lloret En Comú. El partit polític farà aquest reconeixement el pròxim diumenge a la vila.

servicios profesionales jimenez

Miguel Gracia, regidor i portaveu del grup municipal, recorda que l’any passat van donar el premi als ‘Makers’ i als col·lectius situats a 1a línia de la lluita contra el coronavirus. Enguany serà per als voluntaris del CDA, que ajuden les persones i famílies usuàries, especialment castigades per la crisi derivada de la pandèmia. Assenyala que és un col·lectiu que “es mereix aquest reconeixement”.

La cita també servirà per homenatjar un militant històric del partit, Ramón Ribera Espígol. A més, també hi haurà la presència de Joan Carles Gallego, diputat de Catalunya En Comú i exsecretari general de CCOO a Catalunya. L’acte comptarà amb parlaments i música en directe.

Tot plegat arriba aquest diumenge, 30 de maig (18h) al centre cívic del Rieral. La celebració s’emmarca en la jornada reivindicativa del Dia del Treballador, posposada per la pandèmia.

spot_img

El + Vist