24.7 C
Lloret de Mar
Emma Campàs

Emma Campàs, al Festival de Guitarra del Mediterrani d’aquest dijous

L'artista acaba de rebre el Premi Extraordinari de la Fundació Conservatori del Liceu. El concert, avui a les 21 hores, a l'església de Sant Romà.

Emma Campàs

Darreres Notícies

El Festival de Guitarra del Mediterrani ha convidat a Emma Campàs, que farà un repàs de la música folklòrica espanyola i mexicana. Com sempre, el concert es farà a l’església parroquial de Sant Romà.

La guitarrista ha avançat alguns dels artistes protagonistes del repartiment que ha preparat, com Joaquín Turina, Joaquín Rodrigo o Miquel Llobet.

“Faré un recorregut per la música folklòrica espanyola: conté autors com Joaquín Turina, Joaquín Rodrigo (cèlebre compositor del Concierto de Aranjuez), Miquel Llobet amb cançons populars catalanes com ‘El testament d’Amèlia’ o ‘La cançó de lladre’ i, finalment, alguna inclusió al folklore mexicà”

Emma Campàs

Precisament, fa pocs dies Emma Campàs va rebre el Premi Extraordinari de la Fundació Conservatori del Liceu. “Em van atorgar el Premi Extraordinari de la Fundació Conservatori del Liceu, en la categoria solista en música clàssica i contemporània; fet que significa l’alt nivell en què es troba l’estudi superior de guitarra i el seu departament en aquesta institució”, ha comentat.

El concert d’Emma Campàs dins del Festival de Guitarra del Mediterrani tindrà lloc avui dijous, a les nou de la nit, a l’església de Sant Romà.

spot_img

El + Vist