6.4 C
Lloret de Mar

En Comú Podem farà campanya a Lloret sota el lema ‘Si vols treball digne, vota treball digne’

Hi participaran Joan Mena i Aina Vidal, diputats del partit per Barcelona, i Laura López, cap de la llista per Girona. Serà diumenge a les 17 hores a la Biblioteca.

Joan Mena
Joan Mena

Darreres Notícies

Acte de campanya d’En Comú Podem, aquest diumenge a Lloret de Mar. La temàtica principal serà la situació actual del món laboral i la precarietat dels llocs de treball, amb la presència de Joan Mena i Aina Vidal, diputats del partit per Barcelona, i Laura López, número 1 de la llista per Girona.

Aina Vidal (En Comú Podem)

El lema de la trobada és Si vols treball digne, vota treball digne. Un dels militants de Lloret En Comú, Frederic Guich, explica que l’acte estarà enfocat a analitzar la situació de precarietat laboral que es viu en els últims anys, un aspecte que considera molt important. Però els comuns també aprofitaran l’acte per parlar sobre les eleccions del pròxim 10 de novembre. Frederic Guich és mostra crític amb el PSOE.

La trobada d’En Comú Podem, amb Joan Mena, Aina Vidal i Laura López, serà aquest diumenge, a les cinc de la tarda, a la Biblioteca Municipal.

spot_img

El + Vist