26.4 C
Lloret de Mar
Alberto Garcia davant d'El Bodegón, un dels seus locals preferits a Lloret

‘En ocasiones veo bares’, el blog de recomanacions d’un lloretenc

Alberto García mostra bars i restaurants d'arreu del món que considera emblemàtics o autèntics per tenir una bona experiència gastronòmica.

Alberto Garcia davant d'El Bodegón, un dels seus locals preferits a Lloret

Darreres Notícies

En ocasiones veo bares és un compte amb 14.000 seguidors a Twitter, més de 10.000 a Instagram i gairebé 5.000 a Facebook. El creador és el lloretenc Alberto García.

Li encanta provar nous bars i restaurants i compartir-ho a través de les xarxes per recomanar aquells llocs que creu emblemàtics o autèntics per tenir una bona experiència gastronòmica.

Per a ell el més important és que els locals tinguin barra, perquè “és un espai socialitzador molt potent”. També creu que és important que hi hagi un equilibri entre tenir un plat a taula, alguna cosa per compartir i una bona beguda. Pel que fa al menjar, li agrada menjar coses típiques de cada lloc.

Tot i que a vegades repeteix perquè reconeix que hi ha locals que el tenen enamorat, li agrada molt anar provant establiments nous sempre que pot. Això sí, defuig els compromisos i les invitacions de restauradors que busquen bona propaganda a canvi d’un sopar. En aquest sentit, prefereix guiar-se per les recomanacions dels seus seguidors.

Tot i que el projecte va començar amb un blog, avui en dia només manté actives les xarxes socials. La idea original, però, era posar un gran mapa de Barcelona a la seva habitació i marcar amb una xinxeta els locals visitats.

Té especial predilecció pels establiments nord-americans, tot i que en els seus comptes s’hi poden trobar locals d’arreu del món. També de Lloret de Mar, on ve de tant en tant i on, assegura, hi ha bars i restaurants molt bons. Tot i que fa anys que viu a Barcelona, li agrada mantenir el vincle amb Lloret de Mar i s’hi acosta sempre que pot.

spot_img

El + Vist