14.7 C
Lloret de Mar

‘En otro lugar’, el primer single que publica Encito Poblete a través del projecte Hortensia

La cançó es podrà escoltar a totes les xarxes socials a partir d'aquest divendres, 3 de febrer.

Encito Poblete
Encito Poblete

Darreres Notícies

Encito Poblete publica el seu primer tema musical aquest divendres. Es titula En otro lugar i es podrà escoltar a totes les plataformes digitals.  

servicios profesionales jimenez

Tot i que és un tema seu, el publica a través del projecte musical Hortensia, ja que argumenta que no tenia ganes d’iniciar un camí en solitari encara. Hortensia és un projecte de rock alternatiu creat l’any passat i liderat per Encito Poblete, amb el suport de Persona i Oskar Ok.

Sobre la cançó, Encito Poblete explica que la va començar a composar durant la pandèmia i que ha evolucionat molt amb el temps. En un principi, parlava de l’ansietat que generava el confinament, però ha acabat expressant com les persones a qui estimem poden convertir un mal moment en un de bo.

“Ha acabat amb una conclusió completament diferent: com malgrat els moments dolents, d’ansietat, la gent que estimem pot transformar aquest moment en una cosa maca i memorable”

Encito Poblete

Encito Poblete té clar que vol dedicar-se professionalment a la música i en això treballa. Amb 21 anys, té molt clar que cal treballar molt i formar-se, cosa que ja està fent amb la finalitat d’aconseguir fer-se un forat en l’àmbit musical.

“El meu objectiu és tenir un forat dins del meu estil personal”

Encito Poblete

En otro lugar es podrà escoltar a totes les plataformes digitals a partir d’aquest divendres, 3 de febrer.

spot_img

El + Vist