30.9 C
Lloret de Mar
Una classe d'Aquagym (Piscina de Lloret)

Encara hi ha places disponibles en alguns cursos esportius municipals

L'Ajuntament fa una crida per omplir les places d'alguns cursos, com ara d'aquagym, gimnàstica o marxa nòrdica. A més, la Piscina ofereix una quota especial a les persones federades en qualsevol esport.

Una classe d'Aquagym (Piscina de Lloret)

Darreres Notícies

Encara hi ha places disponibles als cursos esportius municipals, que van obrir les inscripcions fa unes setmanes.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, ha explicat que en alguns casos ja s’han omplert les places, però hi ha una bona part de l’oferta que encara té llocs disponibles.

“Fem una crida a totes les persones interessades perquè encara tenim places d’aquagym, de gimnàstica, de marxa nòrdica, de ioga…”

Ana García-Castany

Són cursos variats i econòmics, per intentar fomentar la pràctica esportiva entre la població. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

I, també per fomentar la pràctica esportiva i l’ús de les instal·lacions municipals, la regidora ha explicat que la Piscina de Lloret ofereix una quota especial per a totes les persones que estiguin federades, de qualsevol disciplina, ja siguin de Lloret o de fora.

“Hi ha una quota a la Piscina adreçada a totes les persones federades: siguin de Lloret o no siguin de Lloret; estiguin a un club a Lloret o no estiguin a un club a Lloret. O sigui, és per a tothom”

Ana García-Castany

L’objectiu és facilitar la preparació física a les persones que estan federades, especialment si viuen i entrenen en poblacions diferents.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de la Piscina o bé adreçar-se a la recepció de l’equipament.

spot_img

El + Vist