10.1 C
Lloret de Mar
Enric Dotras

Enric Dotras és nomenat director de la fundació Climent Guitart, dedicada al turisme

La primera activitat serà un concert solidari amb Aspronis.

Enric Dotras

Darreres Notícies

Després de la seva constitució el passat 25 de maig, la fundació Climent Guitart ha nomenat Enric Dotras director d’aquesta entitat privada sense ànim de lucre, que perpetua la memòria de l’empresari hoteler Climent Guitart.

Presidida per Cristina Cabañas i fundada per la família Guitart Cabañas, la fundació té per objecte fomentar el turisme en tots els seus àmbits, especialment la formació i promoció de professionals del sector.

Nascut a Calella de la costa, Enric Dotras es va iniciar al món de l’hostaleria al negoci familiar del restaurant El Faro -el primer d’aquesta població-. Té una llarga experiència al sector turístic i és el president del gremi d’hostaleria a Lloret de Mar, entre altres càrrecs. Dotras afronta el càrrec al capdavant de la fundació Climent Guitart amb “il·lusió i respecte”.

La primera activitat que es farà des de la Fundació Climent Guitart arriba el proper 20 d’agost. Serà un concert solidari de l’Orquestra de Cambra de París, dirigida pel director d’orquestra Horst Sohm.

El concert serà a favor de la fundació Aspronis, que enguany celebra els seus 50 anys i que treballa per generar iniciatives, suports i serveis per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Organitzat conjuntament entre la Fundació Climent Guitart i el Rotary Club Lloret de Mar, l’esdeveniment tindrà lloc a la parròquia de Sant Romà (20:30h).

Per a Enric Dotras, aquestes i altres activitats fan que la fundació sigui “imprescindible”. De fet, opina que n’hi hauria d’haver més que treballin els valors que va voler perpetuar Climent Guitart.

Una altra activitat de la fundació serà organitzar a Lloret la primera edició del Business Tourism Market, un fòrum de debat sobre la indústria del turisme i de les noves tendències de negoci, organitzat conjuntament per Guitart Hotels i l’Agència EFE. Se celebrarà el 18 d’octubre al Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist