-0.7 C
Lloret de Mar

Entra en funcionament la web de la Capital de la Cultura Catalana

Amb el lema 'Som el que celebrem', recull a data d'avui més de 75 activitats programades per les entitats i enllaços als webs culturals de l'Ajuntament.

Pàgina d'inici del web de la Capitalitat.
Pàgina d'inici del web de la Capitalitat.

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha fet pública aquesta setmana la pàgina web de la Capital de la Cultura Catalana. Té l’objectiu de ser una eina dinàmica per a la difusió de les activitats programades al llarg del 2023.

servicios profesionales jimenez

La web es presenta amb el lema ‘Som el que celebrem’. Aquest és l’eix central de la capitalitat lloretenca. Les activitats culturals s’agruparan en sis eixos conceptuals, que pretenen definir les diferents formes d’expressió que es volen posar en valor durant l’any de la Capitalitat. Els eixos són els següents:

• Som el que ballem
• Som el que cantem
• Som el que compartim
• Som el que defensem
• Som el que imaginem
• Som el que agraïm

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, assenyala que “aquests sis eixos han de servir per definir Lloret com a municipi acollidor, que explica la seva història a través del mar i que ha sabut integrar noves cultures sense perdre la pròpia”.

Presentació del logotip de la Capital de la Cultura Catalana
Presentació del logotip de la Capital de la Cultura Catalana

Segons fonts municipals, aquest 2023 ha de servir per posar en valor l’activitat cultural que es desenvolupa a Lloret. El municipi disposa d’una important xarxa d’equipaments culturals –teatre, biblioteca, museus o arxiu històric– i un teixit cultural ric i dinàmic.

De fet, el lloc web de la Capitalitat enllaçarà amb les diferents webs de cultura de l’Ajuntament de Lloret: Patrimoni Cultural, Biblioteca, Arxiu, Cultura i Festes i Teatre i, recollirà totes les activitats programades per les entitats.

Els representants de 'La llegenda del traginer' (Les Alegries)
Els representants de ‘La llegenda del traginer’ (Les Alegries)

En aquests moments, hi ha més de 75 activitats culturals previstes en els primers sis mesos de l’any (de gener a juny) que es podran consultar a la web www.ccclloret.cat. Per exemple, els Retalls dels Pastorets del Casal de l’Obrera o bé el curtmetratge del Traginer, previstos els dies 7 i 8 de gener.

La web també inclou un newsletter per rebre la informació actualitzada de la Capitalitat o bé descarregar les activitats del programa en format pdf. El disseny de la web i del logotip de la Capital de la Cultura Catalana han anat a càrrec de l’empresa lloretenca Ladeus Web Branding.

spot_img

El + Vist