4.9 C
Lloret de Mar

Entrades exhaurides per a la projecció de la pel·lícula ‘El color de tus ojos’

És un film de l'any 1952, protagonitzat pel lloretenc Joan Agustí, l'Artista, i que ara ha restaurat Rescat Films.

El cartell de la pel·lícula 'El color de tus ojos' (Rescat Films)
El cartell de la pel·lícula 'El color de tus ojos' (Rescat Films)

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull avui la projecció de la pel·lícula El color de tus ojos, restaurada per Rescat Films. A l’acte, hi haurà amb la presència de l’Anna Maria Agustí, la Nina, i del crític de cinema Àlex Gorina, en un acte que presentarà el periodista Josep Puigbo.

El protagonista d’aquest curtmetratge de 24 minuts, gravat als anys 50, és el lloretenc Joan Agustí Albà, pare de la Nina, a qui es coneixia com a “l’Artista”. La Nina està molt contenta de la projecció d’avui, ja que el seu pare li parlava molt del rodatge, però ella mai no va arribar a veure la pel·lícula.

“El director i tothom va quedar tant content que el volien contractar com a actor, però ell sempre explicava l’anècdota que els va dir que havia de tornar amb el pare a la barca”

Nina

L’argument d’El color de tus ojos se centra en la Maria, que de petita va perdre els seus pares en un naufragi i va ser adoptada per l’àvia d’en Jorge, un jove pescador de Lloret. Tot i que són criats com a germans, amb el temps neix entre ells la llavor de l’amor. Una història amorosa i tràgica, que convida a viatjar en el temps en què Lloret de Mar era una vila marinera.

La projecció es farà avui al Teatre de Lloret i comptarà amb la presència del crític de cinema Àlex Gorina, que té un vincle amb Lloret de Mar, ja que “la seva mare hi va viure molts anys i ell hi té records d’infantesa molt importants”, i que és un “gran defensor” del rescat de les antigues pel·lícules de cinema.

“L’Àlex Gorina és un grandíssim defensor del rescat i la vàlua i d’aquest patrimoni i, per tant, és importantíssim que ell pugui fer aquesta xerrada perquè tots prenguem consciència del que significa rescatar aquest patrimoni”

Nina

El film, de Producciones Rosal, data de l’any 1952 i ha estat restaurat per l’empresa Rescat Films, que organitza la projecció aquest vespre. L’acte compta amb el suport de l’Arxiu i del Teatre, per tant de l’Ajuntament, i de la Nina Academia.

El passi d’El color de tus ojos s’ha previst per avui dilluns, a partir de les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. Les entrades ja estan exhaurides.

spot_img

El + Vist