Dijous, 25 febrer 2021
9.1 C
Lloret de Mar
Cossoc

Entrades exhaurides per a l’espectacle de dansa contemporània Cossoc

Anamaria Klajnscek i Magí Serra ofereixen un duet de dansa contemporània de carrer, aquest vespre, a les 20 hores, als Jardins de Santa Clotilde, dins del Lloret Outdoor Summer Festival.

Cossoc

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Aquest vespre arriba a Lloret l’espectacle Cossoc, un duet de dansa contemporània de carrer sobre la complexitat i la senzillesa del moviment en les relacions personals. Anirà a càrrec dels artistes Anamaria Klajnscek i Magí Serra.

Tal com explica Serra, l’espectacle consisteix en dos cossos que es relacionen entre ells, amb el pes i l’equilibri, i que estableixen una forta connexió. Un espectacle que no es destina a cap col•lectiu en concret, sinó que busca atraure un públic general.

Magí Serra explica també que el nom de l’espectacle va sorgir tot dibuixant els seus cossos en moviment i es van adonar que cos i soc tenen les mateixes lletres i sembla que es mirin en un mirall.

Les accions dels ballarins fan que, fins i tot, acabin integrant-se amb l’entorn, que sempre és un espai a l’aire lliure. En aquest sentit, per als artistes és molt important que on fan l’espectacle sigui un lloc que el públic hi senti calma.

Per això a Lloret de Mar s’han escollit els Jardins de Santa Clotilde per fer la funció, que s’inclou dins de la programació del Lloret Outdoor Summer Festival. Serà avui mateix, a les vuit del vespre, però hem de dir que les entrades ja estan esgotades.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.