5 C
Lloret de Mar
Cossoc

Entrades exhaurides per a l’espectacle de dansa contemporània Cossoc

Anamaria Klajnscek i Magí Serra ofereixen un duet de dansa contemporània de carrer, aquest vespre, a les 20 hores, als Jardins de Santa Clotilde, dins del Lloret Outdoor Summer Festival.

Cossoc

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Aquest vespre arriba a Lloret l’espectacle Cossoc, un duet de dansa contemporània de carrer sobre la complexitat i la senzillesa del moviment en les relacions personals. Anirà a càrrec dels artistes Anamaria Klajnscek i Magí Serra.

Tal com explica Serra, l’espectacle consisteix en dos cossos que es relacionen entre ells, amb el pes i l’equilibri, i que estableixen una forta connexió. Un espectacle que no es destina a cap col•lectiu en concret, sinó que busca atraure un públic general.

Magí Serra explica també que el nom de l’espectacle va sorgir tot dibuixant els seus cossos en moviment i es van adonar que cos i soc tenen les mateixes lletres i sembla que es mirin en un mirall.

Les accions dels ballarins fan que, fins i tot, acabin integrant-se amb l’entorn, que sempre és un espai a l’aire lliure. En aquest sentit, per als artistes és molt important que on fan l’espectacle sigui un lloc que el públic hi senti calma.

Per això a Lloret de Mar s’han escollit els Jardins de Santa Clotilde per fer la funció, que s’inclou dins de la programació del Lloret Outdoor Summer Festival. Serà avui mateix, a les vuit del vespre, però hem de dir que les entrades ja estan esgotades.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.