18.3 C
Lloret de Mar
Cossoc

Entrades exhaurides per a l’espectacle de dansa contemporània Cossoc

Anamaria Klajnscek i Magí Serra ofereixen un duet de dansa contemporània de carrer, aquest vespre, a les 20 hores, als Jardins de Santa Clotilde, dins del Lloret Outdoor Summer Festival.

Cossoc

Darreres Notícies

Aquest vespre arriba a Lloret l’espectacle Cossoc, un duet de dansa contemporània de carrer sobre la complexitat i la senzillesa del moviment en les relacions personals. Anirà a càrrec dels artistes Anamaria Klajnscek i Magí Serra.

- Publicitat -

Tal com explica Serra, l’espectacle consisteix en dos cossos que es relacionen entre ells, amb el pes i l’equilibri, i que estableixen una forta connexió. Un espectacle que no es destina a cap col•lectiu en concret, sinó que busca atraure un públic general.

Magí Serra explica també que el nom de l’espectacle va sorgir tot dibuixant els seus cossos en moviment i es van adonar que cos i soc tenen les mateixes lletres i sembla que es mirin en un mirall.

Les accions dels ballarins fan que, fins i tot, acabin integrant-se amb l’entorn, que sempre és un espai a l’aire lliure. En aquest sentit, per als artistes és molt important que on fan l’espectacle sigui un lloc que el públic hi senti calma.

Per això a Lloret de Mar s’han escollit els Jardins de Santa Clotilde per fer la funció, que s’inclou dins de la programació del Lloret Outdoor Summer Festival. Serà avui mateix, a les vuit del vespre, però hem de dir que les entrades ja estan esgotades.

spot_img

El + Vist