17.4 C
Lloret de Mar

Entrades exhaurides per a l’espectacle ‘Escape Room’, que arriba al Teatre de Lloret aquest divendres

Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives sortiran a l'escenari aquest vespre (21 hores) amb una comèdia escrita i dirigida pel mateix Joel Joan i per Héctor Claramunt.

Entrades exhaurides per a 'Escape Room'
Entrades exhaurides per a 'Escape Room'

Darreres Notícies

Escape Room, la comèdia de Joel Joan i Héctor Claramunt, arriba aquest vespre al Teatre de Lloret amb les entrades exhaurides i, fins i tot, llista d’espera.

servicios profesionales jimenez

Els protagonistes són dues parelles, amics de tota la vida, que queden per fer un escape room, un joc d’escapament -que estan molt de moda-, al barri d’Hostafrancs. Precisament, en aquest barri barceloní recentment s’ha trobat el cadàver d’un home esquarterat, llençat en un contenidor. Ho explicava Joel Joan en una entrevista a “Els Matins de TV3”, que afegia que els personatges són d’allò més normals i que la gent s’hi podrà veure reflectida.

Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. S’adonen que sortir d’aquell escape room no serà gens fàcil i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats.

Escape Room (Teatre de Barcelona)

Aquesta comèdia, escrita i dirigida per Joel Joan i Héctor Claramunt, la protagonitzen el mateix Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives.

Com hem dit, la funció d’aquest divendres a Lloret ha exhaurit totes les entrades. A més, Escape Room forma part del programa Apropa Cultura. Recordem que aquesta iniciativa, a través d’un conveni amb l’Ajuntament, vol promoure la inclusió i la transformació social a partir de la cultura. La finalitat és que col·lectius en risc d’exclusió social, com discapacitats, drogoaddictes o dones maltractades, tinguin accés a les obres del teatre de Lloret al preu simbòlic de 3 euros.

spot_img

El + Vist