10.4 C
Lloret de Mar
Swimrun a Lloret

Entrenament, aquest dissabte, per preparar la Swimrun i l’Xtrem Swim del juny

Les proves es disputaran el 2 i 3 de juny, respectivament. L'entrenament és aquest dissabte (8.30 hores) a la platja de Fenals.

Swimrun a Lloret

Darreres Notícies

Aquest dissabte es fa un entrenament obert a tothom per preparar les dues proves de natació en aigües obertes que es faran a Lloret el primer cap de setmana de juny. D’una banda, hi ha la segona swimrun. El regidor d’Esports, Joan Bernat, ha explicat que es tracta d’una disciplina que cada cop té més adeptes i que va barrejant la cursa a peu amb la natació, sense fer canvi de vestuari. La swimrun de Lloret es disputarà dissabte 2 de juny i hi haurà dos nivells: un de 12 quilòmetres i un altre de 7.

L’altra prova de natació en aigües obertes que es farà el primer cap de setmana de juny, en aquest cas diumenge 3, serà l’Xtrem Swim, que també comptarà amb dos nivells: 3 i 6 quilòmetres. Totes dues acabaran a Santa Cristina.

Tots els interessats en alguna de les dues proves, poden assistir aquest dissabte a les sessions preparatòries que es faran des de la platja de Fenals. Hi haurà especialistes que donaran tots els consells necessaris per nedar al mar i després es faran diferents grups per a cada prova i nivell. La convocatòria és aquest dissabte a dos quarts de nou del matí i abans de llençar-se al mar es farà una petita xerrada.

spot_img

El + Vist