6.4 C
Lloret de Mar

Entrenaments oberts i gratuïts al Club d’Atletisme Lloret – La Selva

Seran quatre entrenaments, durant dues setmanes, cada dimarts i dijous; i aniran a càrrec del ja exatleta d’elit Àngel Mullera i de Marc Jiménez, fill de l’entrenador Isidre Jiménez.

Àngel Mullera en un entrenament
Àngel Mullera en un entrenament

Darreres Notícies

El Club d’Atletisme Lloret La Selva organitza un sèrie d’entrenaments oberts i gratuïts per captar nous socis a l’entitat. Uns entrenaments que aniran a càrrec del ja exatleta d’elit Àngel Mullera i de Marc Jiménez, fill de l’entrenador Isidre Jiménez (que precisament ha entrenat a Mullera i també a altres atletes de primer nivell com Jonathan Romeo o José Luís Blanco).

Àngel Mullera explica que aquests entrenaments oberts s’adrecen a tots els amants de l’atletisme que tinguin ganes de córrer en grup i seguint un pla d’entrenament. El club els ofereix així l’oportunitat de fer un tastet. Hi poden participar totes aquelles persones nascudes fins al 2004 (és a dir, des dels 17 anys fins a la categoria de veterans). Mullera ha insistit en què la iniciativa està oberta a tots els nivells.

La idea és córrer una estona i fer diferents exercicis de tonificació i de prevenció de lesions per anar agafant el ritme i poder-se preparar de cara a la temporada.

Àngel Mullera, que acaba de retirar-se de l’atletisme professional i aquesta temporada serà entrenador del Club Lloret – La Selva, espera poder transmetre la seva passió per aquesta disciplina a tots els seus corredors.

Els entrenaments oberts i gratuïts seran un total de quatre sessions, que es faran durant dues setmanes, els dimarts i els dijous. Així doncs, la primera és demà mateix, mentre que la resta es faran els dies 17, 22 i 24 de setembre. Sempre seran a les set de la tarda i duraran una hora i mitja.

Això sí, cal que tots els interessats en participar-hi confirmin l’assistència al telèfon 627 622 272 o al correu electrònic [email protected]

spot_img

El + Vist