20.6 C
Lloret de Mar

Es col·loca un pont per creuar l’avinguda de les Alegries, del barri de Puigventós al Rieral

Amb aquesta obra, es dona pràcticament per acabada la primera fase d'urbanització de Sant Quirze, on està a punt d'obrir les portes el centre comercial PortaLloret.

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

A partir d’ara, els vianants ho tindran més fàcil per creuar l’avinguda de les Alegries. Aquest matí s’han començat les obres d’instal·lació d’un pont que uneix el barri de Puigventós (o La Càndida) amb El Rieral.

Amb aquesta obra, es dona pràcticament per acabada la primera fase d’urbanització de Sant Quirze, on està a punt d’obrir les portes el centre comercial PortaLloret. De fet, la previsió de la cadena Esclat és inaugurar l’hipermercat de 5.000 metres quadrats el 27 d’aquest mes i obrir les portes l’endemà mateix. Al costat, s’hi ubicarà una botiga d’electrodomèstics de l’empresa Worten.

Les obres de construcció del pont, aquest matí

El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, remarca que la instal·lació d’un pas elevat per als vianants era una demanda històrica i està convençut que millorarà molt la seguretat a la zona.

Joan Bernat, amb el mapa, als estudis de la ràdio

A banda de la instal·lació del pont, entre aquesta setmana i la vinent, es volen ultimar la resta de treballs, com una zona de jocs infantils i un camí adaptat, entre d’altres. El regidor creu que tot plegat serà molt positiu per als veïns.

En aquest sentit, Joan Bernat ha demanat disculpes al veïnat de Puigventós per les molèsties ocasionades per les obres i els ha agraït la paciència.

La urbanització de la zona de Sant Quirze es calcula que tindrà un cost total de 8 milions d’euros. Aquesta primera fase, que ja gairebé està acabada, puja més de cinc milions.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.