4.2 C
Blanes

Es col·loca un pont per creuar l’avinguda de les Alegries, del barri de Puigventós al Rieral

Amb aquesta obra, es dona pràcticament per acabada la primera fase d'urbanització de Sant Quirze, on està a punt d'obrir les portes el centre comercial PortaLloret.

Darreres Notícies

A partir d’ara, els vianants ho tindran més fàcil per creuar l’avinguda de les Alegries. Aquest matí s’han començat les obres d’instal·lació d’un pont que uneix el barri de Puigventós (o La Càndida) amb El Rieral.

Amb aquesta obra, es dona pràcticament per acabada la primera fase d’urbanització de Sant Quirze, on està a punt d’obrir les portes el centre comercial PortaLloret. De fet, la previsió de la cadena Esclat és inaugurar l’hipermercat de 5.000 metres quadrats el 27 d’aquest mes i obrir les portes l’endemà mateix. Al costat, s’hi ubicarà una botiga d’electrodomèstics de l’empresa Worten.

Les obres de construcció del pont, aquest matí

El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, remarca que la instal·lació d’un pas elevat per als vianants era una demanda històrica i està convençut que millorarà molt la seguretat a la zona.

Joan Bernat, amb el mapa, als estudis de la ràdio

A banda de la instal·lació del pont, entre aquesta setmana i la vinent, es volen ultimar la resta de treballs, com una zona de jocs infantils i un camí adaptat, entre d’altres. El regidor creu que tot plegat serà molt positiu per als veïns.

En aquest sentit, Joan Bernat ha demanat disculpes al veïnat de Puigventós per les molèsties ocasionades per les obres i els ha agraït la paciència.

La urbanització de la zona de Sant Quirze es calcula que tindrà un cost total de 8 milions d’euros. Aquesta primera fase, que ja gairebé està acabada, puja més de cinc milions.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist