7.3 C
Lloret de Mar

Es convoca el premi Aurora, que reconeix la feina de dones o entitats que treballen en clau femenina a Lloret

Es tracta de la 3a edició, que en anys anteriors ha destacat Neus Dalmau i les fundadores del club de rem Es Vano.

Les primeres dones d'Es Vano amb el Premi Aurora, al 2022.
Les primeres dones d'Es Vano amb el Premi Aurora, al 2022.

Darreres Notícies

L’associació de dones l’Aurora acaba de convocar el premi que porta el nom de l’entitat, el qual s’atorgarà al voltant del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

servicios profesionales jimenez

L’objectiu del guardó, que arriba a la 3a edició, és reconèixer i donar visibilitat al treball realitzat per dones o entitats que hagin contribuït a millorar la situació de les dones de Lloret de Mar, en tots els àmbits, i avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes, tal i com exposa Maite Rodríguez, presidenta de l’Aurora.

Neus Dalmau amb el Premi Aurora
Neus Dalmau amb el Premi Aurora, al 2021.

Aquesta és la 3a convocatòria del premi Aurora, que en les edicions anteriors ha destacat la tasca realitzada per l’artista Neus Dalmau i les fundadores del club de rem Es Vano.

Tres Voltes Rebel al tancament de la temporada des Dijous de lAurora
Tancament de la temporada des Dijous de l’Aurora, el passat mes de juny.

Tothom pot presentar la candidatura d’una persona o entitat que compleixi els requisits per optar al premi. Per presentar-la, s’ha d’enviar un correu electrònic a [email protected], explicant els mèrits que la fan mereixedora del premi.

El termini, que ja és obert, s’allarga fins el 19 de febrer. Les bases es troben al blog de l’associació de dones l’Aurora.

spot_img

El + Vist