24.1 C
Lloret de Mar
Cartell de la presentació del llibre.

Es presenta ‘El sender litoral de la Costa Brava’ a Can Gallissà

Serà aquest dissabte (12h), amb l'autor del llibre, Argemir González, a qui acompanyarà Rosa Maria Santamaria.

Cartell de la presentació del llibre.

Darreres Notícies

Aquest dissabte es presenta el llibre ‘El sender litoral de la Costa Brava’ a Can Gallissà. Aquesta guia de la Costa Brava recorre els camins més propers al mar Mediterrani entre Blanes i Portbou. Es divideix en 27 etapes, que es poden fer de forma continuada o individualment.

L’autor, que és blanenc i coneixedor de la zona, Argemir González, explica que “és una guía per a caminants en els senders litorals i camins de ronda, que comenta elements patrimonials i naturals, amb fotografies”.

El llibre proposa rutes de senderisme i itineraris urbans per les principals poblacions, com és el cas de Lloret, aportant informació sobre la natura, la història, l’art i les llegendes dels indrets visitas.

Montse Sala, de Can Gallissà, assenyala que “és una guía per resseguir el litoral, detallada i actualitzada, amb etapes accesibles a tot tipus de caminants, feta amb estima i coneixement sobre el territori”.

La presentación del llibre ‘El sender litoral de la Costa Brava’ comptarà amb l’autor Argemir González, a qui acompanyarà l’exregidora Rosa Maria Santamaria. L’acte és aquest dissabte, 27 de maig, a les 12h, a la llibreria Gallissà de Lloret.

spot_img

El + Vist