15.4 C
Blanes
Nit de la Cultura del 2017

Es presenten 70 obres als premis de literatura de viatges

La majoria dels treballs són de narrativa dins la categoria escolar de Secundària, mentre que els microrelats –la novetat d’enguany- compten amb 19 obres presentades.

Nit de la Cultura del 2017

Darreres Notícies

Es presenten 70 obres als premis literaris Vila de Lloret. Enguany arriben a la 17a edició i se centren, com és habitual, en el món dels viatges. La majoria dels treballs són de narrativa dins la categoria escolar de Secundària, mentre que els microrelats –la novetat d’enguany- compten amb 19 obres presentades.

La valoració que se’n fa des de l’Ajuntament és positiva. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, qualifica les xifres de “bona resposta davant la convocatòria per part dels autors, com cada any”.

Cartell dels premis Vila de Lloret 2021.
Cartell dels premis Vila de Lloret 2021.

El termini per presentar les obres dels premis de literatura de viatges es va tancar el passat divendres. En la categoria d’adults, s’han presentat 8 obres de narrativa i 7 de poesia. En l’edat de secundària, hi ha 36 treballs de narrativa, però cap de poesia. I pel que fa a la categoria de microrelats -la novetat d’aquest any-, s’han presentat un total de 19.

D’altra banda, encara està obert el termini per presentar el millor post sobre Lloret i el millor blog de viatges, que finalitza aquest divendres, 19 de març, així com els treballs de primària, fins al 22 de març. A més, aquest divendres també acaba el temps per presentar les candidatures per al Guardó Sa Gavina.

Els premis, que arriben fins als 1.000 euros, s’atorgaran en la Festa de la Cultura, prevista pel proper 17 d’abril, al Teatre de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist