10.1 C
Lloret de Mar

Es presenten nous mapes i rutes interactives de Lloret de Mar

Els itineraris proposats es poden geolocalitzar en tot moment, amb excursions de caire actiu, senderisme, cultural o pel territori.

Els representants del sector i de l'Ajuntament, en la presentació feta avui a la Casa de la Cultura.
Els representants del sector i de l'Ajuntament, en la presentació feta avui a la Casa de la Cultura.

Darreres Notícies

Lloret de Mar presenta els nous mapes de la destinació, actualitzats i amb il·lustracions dels monuments, així com rutes interactives ja siguin de senderisme, pels camins de ronda, excursions pel territori o de caire cultural. Unes propostes que permeten geolocalitzar la posició en tot moment i veure a on troba la persona.

Unes eines que s’han presentat formalment aquest dimarts –Dia Mundial del Turisme– davant d’una 40a de representants del sector turístic a la Casa de la Cultura. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, assenyala que aquestes eines ajuden a “fidelitzar els visitants”.

Presentacio dels nous mapes i rutes interactives
Presentacio dels nous mapes i rutes interactives

Tant els establiments de Lloret com les oficines de turisme donen cada any 200.000 mapes en format paper. Enric Dotras, president del gremi d’Hostaleria, destaca “l’actualització” dels mapes i dels itineraris.

Des del sector, es veuen molt bé aquestes eines, les quals tenen força demanda entre els turistes, segons Alina Barckak, directora comercial de Samba Hotels, i Elena Alcover, responsable de vendes de Rosamar Hotels.

Tota aquesta oferta es troba aglutinada en el web maps.lloretdemar.org i es pot consultar des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

spot_img

El + Vist