17.1 C
Lloret de Mar
La platja de Lloret, aquest matí

Es recomana màxima hidratació per combatre l’onada de calor d’aquests dies

Els meteoròlegs alerten que avui comença un episodi d'onada de calor que s'allargarà, com a mínim, fins diumenge.

La platja de Lloret, aquest matí

Darreres Notícies

Avui comença un episodi d’onada de calor que s’allargarà, com a mínim, fins diumenge. Serà a partir de demà quan més es notarà a tot Catalunya i les temperatures pujaran de manera més destacada. Fins i tot, poden arribar a superar els 40 graus als punts més càlids del territori. Aquí a la vila, en ser una població costanera, no es preveu que els termòmetres arribin tan amunt, però la humitat incrementa la xafogor i la sensació de manca d’aire.

El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, recomana màxima hidratació durant tot el dia i evitar els esforços al carrer en les hores de més calor. Carbonell ha afegit que, si no hi ha aire condicionat, cal abaixar les persianes per evitar que entri el sol, tot i que s’ha de deixar un espai perquè passi l’aire. I ha demanat especial precaució a les persones grans, que han d’estar en zones fresques i evitar estar exposats a les altes temperatures.

Als municipis costaners com Lloret la incomoditat serà especialment forta a la nit. De dijous a diumenge la possibilitat és que, en diverses comarques, la temperatura no baixi dels 25 graus durant la matinada.

spot_img

El + Vist