9.1 C
Lloret de Mar

Es recullen 400 joguines en la campanya de la Creu Roja

Es destinaran a més de 80 infants de famílies sense recursos de Lloret de Mar, de cara a la nit de Reis.

Lliurament de les joguines a la Creu Roja
Lliurament de les joguines a la Creu Roja

Darreres Notícies

Es recullen 400 joguines per a famílies sense recursos de Lloret de Mar, amb motiu de la campanya de la Creu Roja.

servicios profesionales jimenez

Aquesta xifra s’ha assolit gràcies a les aportacions de particulars, l’associació de comerciants -que ha participat per primer cop en la iniciativa-, la fundació Guitart, l’institut Rocagrossa i el gimnàs 77 Feet, que ha fet una jornada solidària aquesta diada de Sant Esteve.

preparatius de les joguines de la Creu Roja
Preparatius amb les joguines de la Creu Roja, avui al Puntet.

Alba Rams, de la Creu Roja, s’ha mostrat “molt contenta perquè hem ampliat la col·laboració amb els comerciants. Arantxa Jimenez, de la Creu Roja, exposa que “ara tenim moltes famílies, van a més”.

Francesc Alsina, de l’associació de comerciants de Lloret, subratlla amb sorpresa “la quantitat de joguines recollides en els establiments que s’hi han sumat”. Cristina Cabañas, de la fundació Guitart, assegura que “sempre és un plaer poder ajudar”.

joguines 3 1

Les joguines s’han reunit al Puntet, on aquest dimarts els voluntaris de la Creu Roja les han posat agrupat en bosses. Es demanaven joguines noves, que no siguin bèl·liques ni sexistes.

Les joguines seran lliurades aquest dimecres a 46 famílies de la vila, que tenen dificultats i estan derivades de Benestar i Família. Aniran destinades a més de 80 infants, de cara al dia de Reis.

spot_img

El + Vist