17.4 C
Lloret de Mar

Es recupera la Festa de les Flors, amb la col·laboració de veïns i floristeries

Després de dos anys de no fer-se, la d'aquest diumenge és una edició molt esperada a l'ermita de les Alegries.

La Festa de les Flors del 2016.
La Festa de les Flors del 2016.

Darreres Notícies

La Festa de les Flors arriba aquest diumenge amb tot el seu esplendor a Lloret de Mar. En la 17a edició, els veïns de l’ermita de les Alegries recuperen la tradicional celebració, després de dos anys de no fer-se per la pandèmia.

servicios profesionales jimenez

Una de les veïnes, Montse Xirgu, destaca que es tracta d’una festa que es basa en la participació popular, tant de veïns com de floristeries. “Col·laboren” decorant l’interior de l’ermita i els diferents racons de les Alegries.

La Festa de les Flors comptarà amb l’esperada exposició de rams i plantes, així com el sorteig de lots, activitats per a la mainada i un seguit d’actuacions.

Aquest diumenge, la música a les Alegries la posaran les sardanes de la cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes i el grup Canto Latino de l’associació Hispanoamericana de Lloret, entre d’altres. A més, hi haurà servei de bus gratuït entre la terminal i l’ermita al llarg de tot el dia.

Festa de les Flors 2022

Un aspecte no menys important és el cartell d’enguany, que ha estat obra de Marta Cadena i Aranda, del Batxillerat Artístic. Com altres anys, ha estat escollit entre les diferents propostes dels alumnes de l’Institut Coll i Rodès.

spot_img

El + Vist