15.8 C
Lloret de Mar

Es recuperen les visites als pacients no Covid a l’Hospital de Blanes

Es permetran visites en horari de migdia o de tarda, només podrà entrar un acompanyant i sempre, a ser possible, haurà de ser la mateixa persona.

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

Darreres Notícies

L’Hospital Comarcal de la Selva, situat a Blanes, ha recuperat les visites de familiars als pacients que no estan ingressats per coronavirus. A causa de l’estabilització de casos de la Covid-19 al centre, s’ha permès aquesta lleugera obertura, amb tot un seguit de mesures estrictes per evitar contagis. La recuperació d’aquestes visites ha començat aquest dilluns, 15 de març.

Per visitar pacients “no Covid”, s’han establert dues franges horàries al dia, d’una hora cadascuna: al migdia d’una a dues, i a la tarda de set a vuit. Només es poden fer visites en una de les dues franges, amb l’entrada restringida a un acompanyant per a cada pacient. Sempre que sigui possible, haurà de ser la mateixa persona, per minimitzar riscos.

Hospital comarcal de la Selva
Hospital comarcal de la Selva

Els familiars han de dur la mascareta posada en tot moment i s’han de rentar les mans de manera freqüent. Mercè Maixenchs, adjunta a la direcció d’Infermeria de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, subratlla que “les visites només es poden fer en una de les franges i només es permet l’entrada d’un acompanyant per pacient”.

Les visites a l’Hospital de Blanes es van suspendre a principis del mes de gener, quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça.

Amb el recompte d’aquest dilluns, 15 de març, el nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 41 persones, (una menys que el passat 11 de març). Actualment hi ha 17 persones a l’Hospital de Calella, 12 al sociosanitari de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

spot_img

El + Vist