12.4 C
Lloret de Mar
Junta Local de Seguretat

Es redueixen els robatoris amb força, però s’incrementen els furts a Lloret de Mar

L'alcalde, Jaume Dulsat, ha apuntat que caldrà fer una campanya per demanar als hotels que conscienciïn els clients perquè vigilin les seves pertinències en tot moment.

Junta Local de Seguretat

Darreres Notícies

Bones valoracions a la Junta Local de Seguretat celebrada ahir a Lloret de Mar, amb la presència dels diferents cossos de seguretat i de representants de l’administració local.

Entre ells, l’alcalde, Jaume Dulsat, que ha explicat que s’han reduït els robatoris amb força, la qual cosa és molt positiva, però sí que han notat un increment dels furts. En aquest sentit, ha apuntat que caldrà fer una campanya per demanar als hotels que conscienciïn els clients perquè vigilin les seves pertinències en tot moment.

En aquest sentit, Jaume Dulsat ha explicat que des de la Policia Local cada vegada s’aposta més per actuar de manera preventiva i no tan reactiva, és a dir, per evitar que hi hagi incidents en lloc d’actuar un cop ja s’han produït.

L’alcalde ha afegit que la percepció dels turistes és que Lloret de Mar és una destinació segura i ha agraït la feina de tots els cossos de seguretat que ho fan possible.

spot_img

El + Vist