5.6 C
Lloret de Mar
Obres al carrer Felip i Gibert.

Es renova el clavegueram del carrer Felip i Gibert

Aquests dies, la zona compta amb diferents actuacions, en el tram entre el carrer Oliva i el carrer Sènia del Rabic.

Obres al carrer Felip i Gibert.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Renovació del clavegueram al carrer Felip i Gibert. Aquests dies, la zona compta amb diferents actuacions, en el tram entre el carrer Oliva i el carrer Sènia del Rabic.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, ha explicat que calia una “actuació urgent” per renovar el clavegueram, perquè s’havia detectat que hi havia zones en què estava “desfet”.

Obres al carrer Felip i Gibert
Obres al carrer Felip i Gibert

Com que les tasques afecten les entrades de les escoles Esteve Carles i la Immaculada Concepció, l’Ajuntament ha decidit fer els treballs en diferents trams. La previsió és que les obres no durin més de quinze dies.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.