8.9 C
Lloret de Mar
Els operaris, treballant al camí de ronda

Es reobre pràcticament tot el camí de ronda de la Montgoda, excepte un tram de 100 metres

Continua tancat, perquè cal assegurar-ne el talús.

Els operaris, treballant al camí de ronda

Darreres Notícies

Es reobre pràcticament tot el camí de ronda de la Montgoda, excepte un tram de 100 metres, que continua tancat per seguretat. Segons fonts municipals, les pluges caigudes a la primavera van deixar un tros impracticable.

Després d’actuar-hi i deixar el camí lliure, falta assegurar-ne el talús. Per aquest motiu, el tram està tancat als vianants. S’espera poder-hi actuar en pocs dies i reobrir la totalitat del camí de ronda. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, argumenta que “cal fer el sanejament del talús per garantir la seguretat dels vianants”.

Segons fonts municipals, els vianants poden caminar pel camí de ronda de la Montgoda fins a la plaça de Sorell. En aquest punt és on hi ha el tram tancat, de 100 metres, a l’alçada de Sa Tortuga, però es pot passar per altres indrets.

Recordem que el temporal Glòria va malmetre el camí de ronda en tres punts: a Cala Banys, a Es Frares i a la caleta d’en Trons. La darrera actuació ha estat a la Montgoda, en què el camí està totalment arreglat així com la zona de pas. L’únic que falta és aquest tram de 100 metres, on s’està pendent d’assegurar bé el talús.

spot_img

El + Vist