5 C
Lloret de Mar
Sessió 'Això és amor?' el passat 17 de març a l'institut-escola de Lloret, a Fenals.

Es reprenen les xerrades a la ESO per prevenir les relacions nocives de parella

La iniciativa, que es treballa de manera conjunta entre l’àrea d’Igualtat i el Puntet, vol transmetre als adolescents la importància de basar les relacions en l’amor i el respecte.

Sessió 'Això és amor?' el passat 17 de març a l'institut-escola de Lloret, a Fenals.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Després de l’aturada per la Covid, es reprenen als instituts de Lloret de Mar unes xerrades sobre les relacions de parella. Les sessions, enfocades com a tallers pràctics als alumnes de 3r i 4rt de la ESO, tenen com a objectiu identificar relacions nocives.

La iniciativa, que es treballa de manera conjunta entre l’àrea d’Igualtat i el Puntet, vol transmetre als adolescents la importància de basar les relacions en l’amor i el respecte, i sobretot com evitar situacions que desemboquin en violència de gènere.

La regidora d’Igualtat, Jennifer Perez, explica que en aquestes sessions els alumnes veuen un vídeo amb dues parelles, una de les quals manté una relació sana i l’altra, una relació tòxica. Així poden detectar conductes normals i d’altres que no ho són, i comproven com són les relacions que mantenen entre ells.

https://twitter.com/El_Puntet/status/1372165788430438402?s=20

La regidora conclou que la joventut a Lloret -molt participativa en sessions com aquestes- està “força conscienciada sobre la violència masclista”.

Les xerrades “Això és amor?” es duen a terme aquests dies a petició de l’Institut-Escola de Fenals, a les classes de Tercer i Quart d’ESO.

En la resta de cursos de Secundària es fan tallers similars. A primer d’ESO es parla de la publicitat sexista, mentre que els alumnes de segon d’ESO treballen la diversitat afectivosexual.  

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.