Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Carnaval 2017

Les escoles faran tres rues pels carrers de Lloret el divendres de Carnaval

L'Ajuntament ja ha donat a conèixer les bases per participar en els diferents concursos que s'organitzen amb motiu del Carnaval.

Carnaval 2017

Darreres Notícies

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

Les escoles faran una rua de Carnaval divendres 9 de febrer. És la principal novetat del Carnaval d’aquest any a Lloret de Mar, que es presenta amb unes expectatives molt bones, segons el regidor de Festes, Albert Robert.

L’edil ha explicat que la intenció inicial era que tots els col·legis fessin una sola rua de grans dimensions, però finalment s’ha optat per agrupar els centres per zones, de manera que els alumnes més petits no pateixin per desplaçar-se.

De cara al cap de setmana de Carnaval, el que genera més expectació és, com sempre, la gran rua de carrosses i comparses. L’Ajuntament ja ha donat a conèixer les bases per participar-hi. La desfilada es farà dissabte 10 a la tarda i diumenge 11 al migdia i els premis en metàl·lic són un fort atractiu per als participants, ja que n’hi ha per a les tres millors carrosses i per a les tres millors comparses, a banda de les millors de Lloret i el premi a la Gresca. El més quantiós és de 2.850 euros per a la carrossa que es classifiqui en primer lloc.

Hi poden participar totes les entitats i particulars que vulguin. Hi ha temps d’inscriure’s fins al pròxim 31 de gener, a través del Puntet, de manera gratuïta. Un dia després, es farà el sorteig per conèixer l’ordre de participació a la rua. El regidor assegura que s’hi esperen entre 25 i 30 colles, que està convençut que oferiran molta qualitat.

Com és habitual, també hi haurà el concurs de disfresses al carrer, en el qual es podrà participar de manera individual o en petits grups. Es farà dissabte 10 de febrer al matí, amb premis en metàl·lic i en forma d’entrades per a Port Aventura per als participants infantils de menys de 12 anys. I l’altre concurs que no faltarà és el de disfresses al lloc de treball, on permet la participació de qualsevol establiment de la vila, així com de les dependències municipals. Aquest es farà divendres 9 en horari comercial.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".