17.9 C
Lloret de Mar

Esgotades les places per a la xerrada que oferirà Xavier Sala i Martín al teatre de Lloret

Tractarà sobre els reptes de futur que planteja la transformació digital i, en aquest sentit, Xavier Sala i Martín envia un missatge de tranquil·litat.

Darreres Notícies

Esgotades totes les places per escoltar Xavier Sala i Martín a Lloret. Quan encara queda una setmana per a la xerrada, s’han omplert totes les localitats del teatre, prop de 400, i fins i tot hi ha llista d’espera.

servicios profesionales jimenez

La ponència, que forma part del cicle Desenvolupa’t de la secció de Promoció Econòmica, tractarà sobre els reptes de futur que planteja la transformació digital. En aquest sentit, Xavier Sala i Martín envia un missatge de tranquil·litat i creu que hi ha molta exageració sobre els efectes que tindrà l’anomenada intel·ligència artificial.

El catedràtic d’Economia a la Universitat de Columbia, a Nova York, reconeix que hi ha molts llocs de treball que han desaparegut o estan desapareixent per la irrupció dels robots. Però insisteix en què la situació no és crítica, ni molt menys. De fet, posa de relleu que hi ha moltes accions humanes que els robots no són capaços de fer. En aquest sentit, el ponent creu que el sector del turisme és un dels menys afectats.

La conferència de Xavier Sala i Martín, titulada Com vèncer els principals reptes del futur, tindrà lloc dilluns vinent, 28 de gener. Serà a les set de la tarda al teatre municipal. Com hem dit, les places ja són totes plenes, però les persones interessades es poden apuntar a la llista d’espera a través del web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist