4.2 C
Lloret de Mar

Esteve Rovira i Joaquim Bundó estrenen a Lloret el curtmetratge ‘Gentlemen’

La projecció es farà avui mateix, a les nou del vespre, i es complementarà amb la projecció del 'Projecte Rwanda'. Els diners de les entrades es destinaran, precisament, a aquest projecte.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull l’estrena del curtmetratge Gentlemen, dirigit per Esteve Rovira –director de la sèrie de TV3 La Riera– i Joaquim Bundó. Tots dos seran avui a l’acte que acollirà el teatre municipal, on es projectarà aquest thriller de mitja hora de durada. El responsable de l’associació lloretenca Espai Setè Art, Isidor Llorca, assegura que és una producció molt interessant i divertida.

servicios profesionales jimenez

https://vimeo.com/173889578

A més a més, també es projectarà un documental ficcionat sobre el Projecte Rwanda. I entre projecció i projecció, hi haurà un photocall a l’entrada del teatre perquè tothom que ho vulgui pugui fotografiar-se o xerrar amb els directors i alguns dels actors que també seran avui a Lloret.

Isidor Llorca no ha volgut avançar quins actors seran avui a l’estrena de Lloret, però sí que ha anunciat que hi haurà la presència d’alguns responsables del programa Polònia, que preparen una sorpresa per a la vetllada.

ARXIU DE SO: ISIDOR LLORCA

 


El preu de l’entrada és de cinc euros, que es destinaran de manera íntegra al Projecte Rwanda. Un documental que explica la història de dos amics que van perdre la seva família en el genocidi rwandès i relata la feina d’un grup de cooperants en la missió-hospital de Ruli amb motiu del vintè aniversari de l’esmentat genocidi.

El curtmetratge Gentlemen es projectarà a les nou del vespre i el Projecte Rwanda està previst cap a les deu de la nit. Entremig, conversa informal amb actors i directors. Les entrades es poden comprar al Puntet o a taquilla una hora abans.

spot_img

El + Vist