20.1 C
Lloret de Mar
Eva Arias, en un moment del cros

Eva Arias, campiona del 32è Cros de Vidreres

Del Club Atletisme Lloret - La Selva, Ignasi Gironès va guanyar en categoria Màster A i Joan Bernat va ser segon en Màster B.

Eva Arias, en un moment del cros

Darreres Notícies

Eva Arias va guanyar la 32a edició del Cros de Vidreres, celebrat aquest cap de setmana. La corredora, que des de fa uns anys pertany a la Sociedad Gimnástica de Pontevedra, va ser la més ràpida de la categoria sènior femenina, amb un temps de 15 minuts i 47 segons, per davant d’Alba Batlle, del GEiEG, i de Paula Fabregat, del Lleida.

L’atleta explica que va tenir bones sensacions durant la prova i reconeix que els dies de descans l’han ajudat a afrontar millor la cursa.

“Em quedo amb les sensacions, van ser bones, es nota que venim d’una setmana de pont, en què he pogut descansar laboralment”

Eva Arias
Eva Arias al podi
Eva Arias al podi

A més, el Cros de Vidreres també va deixar bons resultats per dos atletes del Club Atletisme Lloret – La Selva. En categoria Màster A, Ignasi Gironès va ser el primer classificat, amb una marca de 17 minuts i 29 segons. En la categoria Màster B, Joan Bernat va ser el segon, amb 17 minuts i 45 segons.

spot_img

El + Vist