16.5 C
Lloret de Mar
Eva Arias, el 2012, guanyant La Sansi de Bellaterra

Eva Arias participarà a La Sansi de Bellaterra, la cita esportiva més multitudinària de la Diada

Serà la 7a edició de la cursa i compta amb un augment de participants.

Eva Arias, el 2012, guanyant La Sansi de Bellaterra

Darreres Notícies

Eva Arias participa aquest dimarts a La Sansi de Bellaterra, que organitza el lloretenc José Luis Blanco. La corredora internacional, amb residència a Lloret de Mar, és la màxima favorita de la cita esportiva més multitudinària de la Diada Nacional de Catalunya.

Serà la setena edició de la cursa. Comptarà amb dues distàncies, una de 5 quilòmetres i una altra de 10, amb un recorregut que passa pel Camí Verd. La prova estarà dirigida per l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra i el Club Atletisme La Sansi. El president de l’entitat, José Luis Blanco, destaca l’augment de participants per aquest Onze de setembre.

En el cas d’Eva Arias, serà la segona vegada que participarà. Arriba després de proclamar-se campiona del món Màster a Màlaga. De fet, és una cursa, la de Bellaterra, que l’atleta internacional ja va guanyar l’any 2012.

La sortida de La Sansi de Bellaterra serà a les deu del matí. D’altra banda, José Luis Blanco també organitzarà, aquest cap de setmana, la 40a edició de la Cursa de la Mercè, amb 14.000 inscrits.

spot_img

El + Vist