17.9 C
Lloret de Mar

Eva Cabezas: “A ‘Curvy’ ens empoderem i deixem de banda els complexos”

L'humorista lloretenca portarà el seu espectacle el proper dimarts, 7 de març (20h) al Teatre de Lloret, dins dels actes del Dia Internacional de les Dones.

Eva Cabezas, en una fotografia promocional.
Eva Cabezas, en una fotografia promocional.

Darreres Notícies

Amb motiu del 8 de Març, Lloret de Mar organitza la Setmana dels Feminismes dins de la celebració de la Capital de la Cultura Catalana. Entre les diferents propostes, hi ha el monòleg d’humor ‘Curvy’, amb Eva Cabezas.

servicios profesionales jimenez

Arriba el proper dimarts, en què, en aquest show, l’actriu lloretenca busca l’acceptació dels complexes i destacar allò positiu de la diversitat de talles, cossos i estils. Eva Cabezas assegura que “em fa molta il·lusió aterrar a Lloret, després de rular amunt i avanll, deixar banda els complexes, riure de la tirania de la imatge i sobretot empoderar-nos”.

A ‘Curvy’, el contingut està directament relacionat amb el tema estètic, el sobrepès i el dia a dia d’algú que no entra dins dels estàndards d’una societat cada cop més superficial i consumista. Eva Cabezas parlarà a l’hora de l’espectacle de la pressió estètica en els mitjans de comunicació, els estereotips del físic i el màrqueting que hi ha al voltant de la dona com un producte.

Trencarà amb les etiquetes que ens posa el sistema en que vivim, i donarà les claus per saltar-se totes les recomanacions de moda, estètica i alimentació, que ens donen contínuament a tots aquells que no formem part dels estàndards establerts per la societat.

L’espectacle ‘Curvy’, nominat a la categoria de Millor Monòleg als Premis de Teatre Barcelona 2019, es representa el proper 7 de març, al Teatre de Lloret de Mar, a les 20h.

spot_img

El + Vist