22.1 C
Blanes
Carles Fàbregas, xef executiu d'Evenia

Evenia amplia l’oferta de productes sense gluten per a celíacs i intolerants

El xef executiu, Carles Fàbregas, explica que l’objectiu és poder aconseguir que els clients gaudeixin de tots els aspectes de les seves vacances, també de la gastronomia.

Carles Fàbregas, xef executiu d'Evenia

Darreres Notícies

Evenia Olympic Resort amplia la seva oferta de productes sense gluten i, conseqüentment, millora la seva gastronomia per als hostes celíacs.

Així doncs, Evenia Hotels, amb l’assessorament del proveïdor Alatria, aposta per l’ampliació de productes adequats per als hostes que no poden alimentar-se amb productes que continguin gluten, tant per celiaquia com per intolerància. El xef executiu, Carles Fàbregas, explica que l’objectiu és poder aconseguir que els clients gaudeixin de tots els aspectes de les seves vacances, també de la gastronomia.

“Volem que veritablement gaudeixin de les seves vacances, però en tots els sentits, no només de les piscines, els espais i les sales, sinó també de la gastronomia”

Carles Fàbregas
circo de las estrellas

Segons el xef, cada cop hi ha més demanda en aquesta línia. I també hi ha molta preocupació, però assegura que amb el protocol que segueixen es garanteix la màxima seguretat dels clients i això ho agraeixen molt.

“Són molt agraïts i hi ha molta demanda; també molta preocupació, però a casa es troben amb el protocol que tenim i això dona una tranquil·litat enorme”

Carles Fàbregas

Evenia, que compta, des de fa anys, amb la certificació de l’Associació de Celíacs de Catalunya, ofereix una gastronomia àmplia, variada i personalitzada per a aquest col·lectiu.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist