17.4 C
Lloret de Mar

Evenia Hotels busca 10 ambaixadors per aquesta temporada

Durant aquesta setmana, la clientela pot compartir a les xarxes socials imatges de les seves vacances als hotels de la cadena i un comitè d'experts en triarà 10 per ser ambaixadores.

Imatge d'uns clients a l'Hotel Evenia Olympic Resort (Evenia Hotels)
Imatge d'uns clients a l'Hotel Evenia Olympic Resort (Evenia Hotels)

Darreres Notícies

Evenia Hotels du a terme, aquests dies, la campanya Es busquen records. La iniciativa consisteix en designar 10 ambaixadors Evenia per aquest any 2022.

servicios profesionales jimenez

És la segona edició de la campanya i, en aquesta ocasió, tal com ha explicat Riccardo Galli, Markegint Manager, la cadena vol centrar-se en els bons moments i records viscuts als seus hotels, sota el lema Una imatge val més que mil paraules.  

“Compartir a les xarxes socials una imatge que recordi aquelles vacances, en la qual es transmeti un sentiment de felicitat, relaxació o diversió”

Riccardo Galli

La intenció d’aquesta campanya és poder mostrar les bones vivències que han tingut els clients als hotels de la cadena, més enllà de les imatges promocionals pròpies.

“Volem promoure les vivències de les persones als nostres hotels, més enllà de les imatges promocionals del tobogan o la piscina… sinó que ens enfoquem als moments bons que la gent pot passar als nostres hotels”

Riccardo Galli

Durant aquesta setmana, els participants han de compartir les seves fotografies a les xarxes socials Instagram o Facebook i un comitè d’experts escollirà les deu guanyadores. El resultat es farà públic l’1 de juny.

Després, la cadena hotelera publicarà durant tot l’estiu les fotografies que s’hagin alçat amb el títol d’Ambaixadores d’Evenia en els seus propis canals socials.

spot_img

El + Vist