22.8 C
Lloret de Mar
Abús infantil (Humanium)

Exhaurides les places per al taller de prevenció de l’abús sexual infantil a Punt d’Equilibri

Atès l'èxit de la primera edició, que es farà aquest dijous, se n'ha programat un altre per al 20 d'abril.

Abús infantil (Humanium)

Darreres Notícies

Exhaurides les places per participar al taller que organitza aquest dijous Punt d’Equilibri sobre prevenció de l’abús sexual infantil.  De fet,  vist l’èxit, l’associació ha decidit  organitzar un nou taller el 20 d’abril.

Qui l’imparteix és Belén Balle, estudiant de Psicologia, que ha fet pràctiques del Grau a Punt d’Equilibri i el taller forma part del seu treball de final de grau. Considera que és un tema molt interessant del qual, malauradament, se’n coneix poca cosa.

“Considero que és una problemàtica que, per desgràcia, està present en el nostre dia a dia i  no es tracta a l’escola ni s’ensenya a les famílies”

Belén Balle

La intenció de la ponent és donar eines pràctiques a les famílies. Per fer-ho, el taller es divideix en tres parts: una entorn els mites i les falses creences en relació amb l’abús sexual infantil, una altra sobre la revelació de situacions d’abús sexual (on es donaran eines per saber com actuar) i una tercera en relació a la comunicació i com prevenir aquest abús.

Belen Balle
Belén Balle

La proposta s’adreça a qualsevol persona adulta, perquè en qualsevol moment tothom es pot trobar en el seu entorn una problemàtica d’abús sexual.

“És un taller molt interessant per a qualsevol persona,  perquè és molt pràctic i està enfocat en donar moltes eines que després es poden utilitzar si ens trobem en una situació similar”

Belén Balle

El primer taller de prevenció d’abús sexual infantil a Punt d’Equilibri es farà demà mateix, a les vuit del vespre al centre. Com diem, però, les places estan exhaurides. Però l’organització ha decidit fer-ne una segona edició el 20 d’abril   i les persones interessades han d’espavilar-se per inscriure’s, ja que  les places tornaran a ser limitades. La proposta és totalment gratuïta. 

spot_img

El + Vist