25.6 C
Blanes

Exhibicions internacionals d’aeròbic i fitness a Lloret

Lloret és la seu, des d'avui, d'un campionat europeu d'aeròbic i de fitness. Més de 300 persones, provinents de 12 països, són a la vila per oferir exhicions d'aquestes disciplines esportives.   A més de l'espectacle adreçat al públic, la peculiaritat del certamen és que és la primera vegada que es duu a terme a […]

Darreres Notícies

Lloret és la seu, des d'avui, d'un campionat europeu d'aeròbic i de fitness. Més de 300 persones, provinents de 12 països, són a la vila per oferir exhicions d'aquestes disciplines esportives.

 

circo de las estrellas

A més de l'espectacle adreçat al públic, la peculiaritat del certamen és que és la primera vegada que es duu a terme a l'Estat Espanyol. El regidor d'esports de l'ajuntament, Joaquim Teixidor, destaca que els organitzadors han triat Lloret com a emplaçament.

 

Les primeres proves comencen avui, s'allarguen demà divendres, tot el dia, i acaben dissabte, amb les finals, que tindran lloc de les 7 de la tarda a les 10 de la nit. L'ajuntament fa una crida als veïns perquè assisteixin de públic a un campionat que, sens dubte, serà molt espectacular.

 

Totes les proves i competicions es desenvoluparan en el pavelló municipal d'esports, on l'accés és gratuït.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist