14.3 C
Blanes

Èxit de la Feria de Abril de Lloret de Mar, amb més de 3.000 persones de públic

Com és habitual, al llarg del dia hi ha hagut espectacles molt variats, des de sevillanes fins a sardanes o la presència dels gegants indians de Lloret. 

Darreres Notícies

Entre 3.000 i 3.500 persones han passat aquest diumenge per la Feria de Abril de Lloret de Mar. Com a novetat, s’ha celebrat en una gran carpa muntada a la plaça de davant del centre comercial Porta Lloret i, com és habitual, al llarg del dia, hi ha hagut espectacles molt variats, des de sevillanes fins a sardanes o la presència dels gegants indians de Lloret. I és que un dels objectius, segons Sebastián Crespo, és fomentar la barreja de les cultures catalana i andalusa.

Sebastián Crespo, ahir a la Feria de Abril (NRLL)

Sebastián Crespo presideix les dues entitats que s’encarreguen d’organitzar la Feria de Abril a Lloret de Mar: la Penya del Granà i l’Associació Cultural de los Pueblos de Íllora.

El públic, que ha estat molt variat i constant al llarg de tot el dia, s’ha mostrat molt content que Lloret compti amb un esdeveniment com aquest.

Unes participants ballant a la Feria (NRLL)

La Feria de Abril a la vila, com sempre, ha començat al migdia amb una processó amb la Virgen de las Angustias i la missa rociera a la parròquia de Sant Romà. Després, la festa s’ha allargat fins a mitjanit a la carpa de davant del Porta Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist