8.2 C
Blanes
Un dels tallers en família.

Èxit dels tallers en família d’aquest estiu als centres cívics de Lloret

A banda dels cursos d’adults de conversa d’anglès, francès, ceràmica de corda i tallers de manualitats per a infants, s’ha ofert un curs de robòtica i un de cuina saludable en família.

Un dels tallers en família.

Darreres Notícies

Valoracions molt satisfactòries dels tallers en família dels centres cívics de Lloret. Era una de les novetats del cartell d’activitats d’aquest estiu, amb un taller de Robòtica i un de Cuina saludable en família.

Pel que fa al taller de Robòtica, ha estat una prova pilot en format reduït, en què han participat tres famílies. Al llarg del mes de juliol, han gaudit d’un curs d’introducció a la Robòtica per a nens i nenes entre 10 i 14 anys, amb l’acompanyament d’un familiar, en què han après els principis de la programació informàtica. A més, han treballat en equip a través de jocs i reptes de diferents dificultats.

Pel que fa al taller de Cuina saludable, la proposta s’ha dut a terme al centre cívic del Rieral durant el mes de juliol, després de la bona acollida que va tenir l’estiu passat. Hi han participat vuit famílies diferents. La proposta estava adreçada a nens i nenes entre 6 i 10 anys, també acompanyats per un familiar, que han aprofundit en el coneixement de la nutrició i les noves receptes saludables.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, explica que “estem molt contents, és una experiència per gaudir a l’estiu, tots els participants ho han valorat de manera molt positiva, és una manera diferent d’apropar els centres cívics a la ciutadania”.

A banda dels tallers en família, l’oferta d’estiu dels centres cívics també ha inclòs els cursos d’adults de conversa d’anglès i francès i el de ceràmica de corda, així com els tallers de manualitats per a infants.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist