18.1 C
Lloret de Mar
Concert dels Coldday a Sabadell

Expectació amb al concert de tribut a Coldplay, a la Roca d’en Maig

Els barcelonins Coldday actuen aquest dissabte (22:30h).

Concert dels Coldday a Sabadell

Darreres Notícies

Expectació amb el Clon Festival d’aquest dissabte a Lloret de Mar. Vénen els Coldday, que -com podeu imaginar- rendeixen tribut als grans Coldplay. I és que els britànics són un grandíssim referent.

La banda clònica es va formar l’any 2012 a Barcelona, com a resultat d’unir el talent i la passió de quatre músics que, plegats, ofereixen un “tribut honest i fidedigne” cap als Coldplay.

Han fet gira per tot tipus d’escenaris, desprenent l’energia i la màgia de la banda britànica. L’espectacle dels Coldday té en compte el més mínim detall, fins al punt que el públic té la sensació de gaudir dels autèntics Coldplay.

Adrià Farré, cantant i teclista dels Coldday, assegura que el repertori -en què repassaran tots els èxits de la banda de Chris Martin- no decebrà els fans de Coldplay.

La banda de tribut, que tindrem aquest dissabte a Lloret, ha actuat arreu de l’estat espanyol, Portugal, França, Andorra, Alemanya, Bèlgica, Luxemburg, Holanda, Anglaterra, Romania, Malàisia i Indonèsia.

El concert del Clon Festival, de tribut als Coldplay, és aquest dissabte, 4 d’agost, a les 22:30 hores a la Roca d’en Maig. L’accés és lliure.

spot_img

El + Vist