8 C
Lloret de Mar

Expectació amb la diada castellera amb ‘Els Verds’, Maduixots i Figueres

L'exhibició, que torna com un dels plats forts de la Festa Major, és aquest dissabte (19h) a la plaça de la Vila.

Diada castellera a Lloret de Mar.
Diada castellera a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Gran expectació a Lloret de Mar amb la diada castellera que reunirà a la vila les colles de Vilafranca del Penedès, els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, coneguts com a ‘Maduixots’, i la colla castellera de Figueres.

servicios profesionales jimenez

Serà tot un espectacle que retorna a la vila després de dos anys de pandèmia. Cristian Fernández, regidor de Cultura de l’Ajuntament, qualifica la diada castellera d’un dels “plats forts” de la Festa Major de Santa Cristina i convida els veïns a “gaudir-ne”.

Els Verds de Vilafranca del Penedès, en una diada a Lloret
Els Verds de Vilafranca del Penedès, en una diada a Lloret

Els Castellers de Vilafranca acostumen a generar molta expectació. La colla està activa des del 1948 i a Lloret van fer un 3 de 9, un castell molt complicat d’assolir. El seu color és el verd i, a més, cal destacar que el cap de colla és el lloretenc Toni Bach.

A la diada d’aquest dissabte, els acompanyaran els castellers de Figueres. Un representant, en Lluís, exposa que “és un plaer venir en un poble tan bonic com Lloret i suma el fet de ser-hi amb els Verds, pel seu nivell, i els Maduixots”.

L’exhibició es completa amb la colla dels Maduixots, que havien tingut representants lloretencs. Un representant, Marc Ruiz, explica que “per a nosaltres, representa molt venir a Lloret, ens sentim la plaça com a pròpia”.

Cartell de la diada castellera del 2022
Cartell de la diada castellera del 2022

La diada castellera de Lloret de Mar -que arriba a la 3a edició, després de no fer-se des del 2019- és aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda, a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist