8 C
Lloret de Mar

Expectació amb la gran rua de Carnaval i el Birrestoltes d’aquest cap de setmana

La desfilada, amb 18 colles, es duu a terme dissabte (16h) i diumenge (12h).

Rua del carnaval lloretenc
Rua del carnaval lloretenc

Darreres Notícies

Aquest dissabte, partir de les 16h de la tarda, l’atenció se situa a la gran rua de Carnaval, la qual oferirem en directe per Facebook Live de la ràdio. Hi desfilaran prop d’una vintena de colles, que recorreran el passeig maritim així com l’avinguda Just Marlès i la del Rieral.

servicios profesionales jimenez

La rua la conformaran 5 comparses, totes de Lloret, i 13 carrosses, de la vila, de Tossa, de Blanes, Vidreres, Massanes, Fogars de la Selva així com Riells i Viabrea.

Un cop acabi la gran rua, que es repetirà diumenge al migdia, començarà el Birrastoltes, a les 19:30h. Es tracta d’un corre-bars, com el que es va haver d’anul·lar per Sant Romà a causa de la pluja. L’organitza l’associació Joventut Sa Romana, que compta amb unes 200 persones apuntades que participaran d’aquest recorregut disfressades. Un dels integrants, Adrià Riera, assegura que “si amb el què tu organitzes t’ho passes bé, enganxes aquesta energia als altres”.

El recorregut comença a la plaça de la Vila. Es passa per uns quants establiments dels carrers del centre fins arribar al teatre sobre les 22h.

spot_img

El + Vist