26.6 C
Lloret de Mar
El quadre que il·lustra el cartell

Una exposició de pintures sobre Cuba es pot visitar a la Casa de la Cultura fins al 23 de juny

L'artista és Ramon Planes i l'obra arriba a la vila de la mà dels seus amics i la seva vídua, amb motiu de la Fira dels Americanos, que es farà a Lloret el cap de setmana del 16 al 18 de juny.

El quadre que il·lustra el cartell

Darreres Notícies

Una exposició basada en Cuba obre portes avui a la Casa de la Cultura. És un recull de quadres de Ramon Planes, un pintor olotí que l’any passat es va conèixer la Fira dels Americanos de Lloret i va oferir-se per exposar les seves obres. Malauradament, Ramon Planas va morir d’un infart fa uns mesos.

Tot i així, l’exposició arriba a la vila de la mà dels seus amics i la seva vídua, Elvira Berga, que ha explicat que hi ha una quarantena d’obres que mostren diferents aspectes de Cuba. Elvira Berga ha afegit que, abans que Ramon Planes viatgés a Cuba, els amics sempre l’animaven, perquè estaven convençuts que el país encaixava molt bé amb l’estil de l’artista. I així va ser.

Segons la vídua de l’artista, la pintura era la seva passió des de tota la vida i quan es va jubilar va dedicar-s’hi plenament.

L’exposició obre portes avui i es podrà visitar fins al 23 de juny, amb motiu de la Fira dels Americanos, que es arriba a la setena edició el cap de setmana del 16 al 18 de juny.

spot_img

El + Vist