15.4 C
Blanes
Assumpta Mercader

Les faules de Ramon Llull centraran el contacontes d’aquest dissabte

Es farà, com sempre, a la biblioteca a partir de dos quarts de dotze i servirà per commemorar el 700 aniversari de la mort de Ramon Llull. A més, es complementarà amb un taller.

Assumpta Mercader

Darreres Notícies

Les faules de Ramon Llull explicades per als més petits. Aquest és el repte de la contista Assumpta Mercader, que aquest dissabte participa a la commemoració que es fa a Lloret al 700 aniversari de la mort de Ramon Llull.

La biblioteca organitza una sessió de contes que es complementarà amb un taller artístic. La primera part, la sessió de contes, anirà a càrrec d’Assumpta Mercader, que ha adaptat la literatura de Llull per als infants.

Assumpta Mercader argumenta que ha escollit les faules per explicar Llull perquè, precisament, l’escriptor, tot i que escrivia per a adults, utilitzava animals per protagonitzar les seves històries.

La sessió de faules de Ramon Llull es farà aquest dissabte a dos quarts de dotze a la biblioteca i l’entrada estarà oberta a tothom. Una hora més tard, a dos quarts d’una, es farà el taller, on es farà una aproximació a la tècnica del gravat il·lustrant personatges d’El llibre de les bèsties. Per assistir al taller, però, cal fer inscripció prèvia adreçant-se a la biblioteca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist