17.8 C
Lloret de Mar
Guanyadors del concurs de fotografia comunitària 2023

Fèlix Fuentes, Les Alegries i les Puntaires guanyen el concurs de fotografia comunitària

L'objectiu del PLAC a l'hora d'organitzar el concurs és identificar relacions saludables als barris.

Guanyadors del concurs de fotografia comunitària 2023

Darreres Notícies

Fèlix Fuentes amb una fotografia on se’l veu a ell fent xocolata desfeta per a una xocolatada popular al barri de Can Carbó ha guanyat el primer premi del concurs de fotografia comunitària. El certamen, impulsat pel Pla d’Acció Ciutadana (PLAC), ha celebrat la segona edició i també ha premiat l’associació de l’Ermita de les Alegries i la de les Puntaires. 

Aquest dimarts al matí s’ha fet l’entrega dels premis, escollits a través de votació popular. Fèlix Fuentes s’ha mostrat molt content i assegura que ell sempre està disposat a col·laborar amb el barri.

“Sempre estem disposats a col·laborar amb el que faci falta pel barri, que és un barri bastant unit i a l’hora de fer actes i coses la gent sempre participa i col·labora bastant”

Fèlix Fuentes
Xocolatada al barri Felix Fuentes
Xocolatada al barri (Fèlix Fuentes)

La fotografia de l’associació de les Alegries mostra les cames d’una dona corrent davant de l’ermita. La presidenta de l’entitat, Maria Àngels Ribas, explica que és un espai molt concorregut i estimat per Lloret, i això és el q han volgut mostrar amb la imatge. 

“Vam pensar en fer aquesta foto on es veiés l’ermita, que és un lloc molt maco, molt emblemàtic de Lloret, on es fan moltes festes i hi col·labora molta gent i tothom està molt content de l’ermita de les Alegries”

Maria Àngels Ribas
Esport al paratge de les Alegries Associacio Ermita de les Alegries
Esport al paratge de les Alegries (Associació Ermita de les Alegries)

Pel que fa a la fotografia de les puntaires, se les veu fent puntes de coixí a la Fira d’entitats que es va organitzar a Lloret amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana. El guardó l’han recollit una bona representació de puntaires, entre les quals Cristina Relat. 

“Aquesta fotografia es va fer els dies de les associacions dins de l’any de la Cultura Catalana i, com que no ens sabem estar quietes, allà que vam anar a fer puntes”

Cristina Relat
Mans de filigrana Les Puntaries
Mans de filigrana (Les Puntaries)

L’objectiu del PLAC a l’hora d’organitzar el concurs és identificar relacions saludables als barris. Un objectiu del tot complert, gràcies a la bona participació i a la varietat de fotografies que han rebut.

“El fet de poder mostrar amb fotografies senzilles, humils, amables, simpàtiques, entorns del nostre Lloret, entorns saludables que mai no podríem imaginar, és fantàstic”

Albert Robert

Les fotografies guanyadores es poden veure a la pàgina web de l’Ajuntament. En aquesta edició, s’han presentat una trentena de fotografies i hi ha hagut un volum molt elevat de votació popular.  

spot_img

El + Vist