30.1 C
Lloret de Mar
FernandOrellana

FernandOrellana publicarà, aquest dissabte, el seu primer single: ‘Mi verdad’

Ja es pot fer el pre-save del tema del membre de Triwe, que vol combinar la banda amb la seva trajectòria professional.

FernandOrellana

Darreres Notícies

FernandOrellana està a punt de publicar el seu primer single, titulat Mi verdad, una cançó que parla de l’amor, però mostrant les diferents facetes que hi ha en una relació sentimental. És a dir, “de la veritat d’un mateix, del que sent en una relació”.

“Hi ha moltes cançons que, quan parlen de l’amor, se centren en un punt de la relació, però jo he volgut posar les pujades i baixades que té una relació”

FernandOrellana

El lloretenc també forma part de Triwe, però assegura que és un cul inquiet i que el cap li bull d’idees. Per això ara ha decidit compaginar la banda amb la trajectòria en solitari.

De fet, el cantautor té clar que vol dedicar-se al món de la música. De moment, té una agenda ben farcida de novetats.

“Vinc amb ganes de fer de tot i de no parar, ara mateix tinc una llista molt gran de totes les coses que vull fer i del que s’anirà fent i juliol ve carregat”

La seva intenció seria poder crear-se el seu propi públic aquí i també a l’Amèrica llatina.

FernandOrellana als estudis de la radio
FernandOrellana als estudis de la ràdio

El seu nom real és Fernando Poblete, però recupera el cognom matern per al nom artístic: FernandOrellana. Sobre el seu estil musical, assegura que no vol casar-se amb cap estil concret, sinó que vol anar experimentant en funció de cada moment.

“No em vull concentrar només en un estil de música, fent sempre el mateix so, vull anar provant coses noves segons el que em generi cada cançó”

FernandOrellana

La peça es publicarà a totes les plataformes aquest dissabte, 25 de juny, a les cinc de la tarda, i qui vulgui ja pot fer pre-save.

spot_img

El + Vist