16.1 C
Blanes
El teatre ple, a la Festa de l'Esport de l'any passat

La Festa de l’Esport Lloretenc omplirà el teatre aquest diumenge a la tarda

El regidor Joan Bernat assegura que aquest any els principals guardons, el Llevant i el Forjador de l'Esport, seran molt especials i emotius.

El teatre ple, a la Festa de l'Esport de l'any passat

Darreres Notícies

La Festa de l’Esport Lloretenc arriba a la 43a edició aquest diumenge i la previsió és, com cada any, que el teatre estigui ple de gom a gom. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament, serveix per fer un reconeixement als esportistes de la vila.

Tot i que s’entregaran fins a 44 guardons a equips i esportistes de totes les disciplines, hi ha dos premis destacats: el Llevant i el Forjador de l’Esport, a un club i a una persona, respectivament, que destaquen per la seva trajectòria i per la tasca que fan amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva. El regidor Joan Bernat assegura que aquest any aquests dos guardons seran especials i emotius. Tots dos són secrets i no es revelen fins al final.

circo de las estrellas

La Festa de l’Esport Lloretenc va començar a celebrar-se als anys ’70. La va impulsar la revista Lloret Gaceta. Amb el pas dels anys, li va prendre el relleu l’Ajuntament, que l’ha organitzat en diferents formats. Ara ja fa un temps que ho fa en horari de tarda i al teatre. El regidor lamenta que la ubicació no permeti entrar tots els pares i familiars dels esportistes guardonats, però creu que el format agrada perquè és àgil i de proximitat.

La 43a edició de la Festa de l’Esport Lloretenc començarà a les sis de la tarda d’aquest diumenge al teatre municipal i per assistir-hi cal tenir invitació.  

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist