9.1 C
Lloret de Mar

Festa solidària del Casal de la Gent Gran amb La Marató

Aquest dissabte, exhibició de country i concert de Nadal amb la coral Tot Cor, les havaneres de Es Vano i els alumnes de guitarra.

Exhibició de country, amb els usuaris del Casal de la Gent Gran.
Exhibició de country, amb els usuaris del Casal de la Gent Gran.

Darreres Notícies

Festa grossa i solidària, aquest dissabte, en el Casal de la Gent Gran. Més de 100 usuaris oferiran exhibicions de country, cant coral, havaneres i guitarra, a benefici de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

servicios profesionales jimenez

La primera activitat -la ballada de country– arriba a les 12h, a la plaça Pere Torrent. Mentre que a la tarda, a partir de les 16h, es duu a terme l’esperat concert de Nadal amb la coral Tot Cor, el grup d’havaneres Es Vano i els alumnes del taller de guitarra. El concert es durà a terme a la sala polivalent de la Biblioteca.

La coral Tot Cor assajant durant la pandèmia (Casal Municipal de la Gent Gran)
La coral Tot Cor assajant durant la pandèmia (Casal Municipal de la Gent Gran)

Per recollir diners per a la Marató, es posaran urnes mentre es facin les activitats, tal i com explica Arantxa Jiménez, regidora del Casal de la Gent Gran.

La regidora subratlla que és “necessari” col·laborar amb la gran causa de la Marató, destinada a les malalties cardiovasculars. Ho fan cada any, des del Casal, que sempre s’ha mostrat solidari amb aquesta iniciativa.

spot_img

El + Vist