16.8 C
Blanes
Cobla Cervianenca

Les festes de Fenals i Santa Clotilde tancaran les festes de barri

Serà aquest cap de setmana amb un gruix d'activitats, entre les quals destaquen els focs artificials i un tobogan gegant.

Cobla Cervianenca

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana es tanquen les festes de barri que hi ha al llarg de l’estiu a Lloret amb la celebració de Fenals i Santa Clotilde. El més destacat de la festa és el castell de focs artificials de dissabte a la nit, tot i que, tal com ha apuntat el president de l’associació de veïns, Ramon Hernández, hi haurà activitats molt variades al llarg de dos dies.

Hi ha dues novetats destacades: un tobogan d’aigua gegant i un concurs de dames, però també es farà la batucada que obrirà les festes divendres a les deu del matí, una gimcana al Puntet, havaneres i cremat amb el grup Ultramar, sardanes amb la cobla Cervianenca, el concurs de natació, balls i àpats populars.

circo de las estrellas

A més a més, es farà la segona edició del concurs de fotografia a través del Facebook, que l’any passat va funcionar molt bé. Els veïns de Fenals col•laboren amb Càritas i per això demanen a tothom que porti algun aliment a la botifarrada popular o bé a Finques Lloret al llarg d’aquesta setmana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist