7.3 C
Lloret de Mar

El festival Cançó de la Mediterrània porta a Lloret 22 corals d’arreu d’Europa

Les actuacions es faran demà i dijous a l’església parroquial i seran obertes a tothom de manera gratuïta, tant al matí com a la tarda. L'entrega de premis serà dissabte al teatre, en una gal·la tancada als participants.

Festival Cançó de la Mediterrània
Festival Cançó de la Mediterrània

Darreres Notícies

22 corals d’arreu d’Europa participaran a la sisena edició del festival Cançó de la Mediterrània, considerat per molts com un dels certamens de cant coral de més prestigi en l’àmbit internacional.

servicios profesionales jimenez

Les corals provenen de Polònia, França, Itàlia, Islàndia, Eslovàquia, la República Txeca, Hongria, Estònia i Lituània, a banda de Catalunya. De fet, una de les que hi participarà serà la lloretenca Alba de Prima.

El festival l’organitza l’associació Aplec Cultural Polonès – Català, amb col·laboració de la Parròquia de Lloret i l’Associació Amics de la Música. Una membre d’aquesta última entitat, Conxa Alférez, assegura que es tracta d’una cita molt destacada. I, segons Conxa Alférez, un dels moments més emotius del festival és quan les corals canten en català.

Les actuacions es faran demà i dijous a l’església parroquial i seran obertes a tothom de manera gratuïta, tant al matí com a la tarda. Divendres, el jurat farà les deliberacions pertinents, mentre que les corals visitaran altres ciutats catalanes, com Barcelona. De cara a dissabte, es farà la cloenda, amb l’entrega de premis. Serà al teatre de Lloret, en una gal·la exclusiva per als participants, que seran unes 800 persones.

spot_img

El + Vist