14.5 C
Lloret de Mar
Cartell d'El meu primer festival

‘El meu primer festival’, una iniciativa que pretén entretenir i educar els més petits a l’hora de consumir cinema

Es farà aquest dissabte (17:30 hores) al teatre municipal. L’entrada és gratuïta, però cal recollir invitació al Museu del Mar, al centre cívic del Rieral o al Puntet.

Cartell d'El meu primer festival

Darreres Notícies

Els infants de 7 a 12 anys tenen una cita amb el cinema aquest dissabte. El Cineclub Adler acull a Lloret El meu primer festival, una activitat que pretén entretenir els més petits, però també educar-los. Per tant, s’han escollit una sèrie de curtmetratges programats amb criteris pedagògics i no comercials.

Per fer arribar el missatge als infants, vindrà el senyor Claqueta, el mestre de cerimònies que animarà les votacions del públic. I és que tots els espectadors hauran de votar quin és el curt que més els ha agradat. El festival es fa a diversos municipis i els premis s’entregaran en una gala a Barcelona.

Ho ha destacat el president de l’entitat, Joan Moret, que ha afegit que algunes pel·lícules no tenen diàleg, altres es projectaran en versió original subtitulada o doblades al català o al castellà.

Aquest és el segon any consecutiu que el Cineclub Adler acull El meu primer festival. Es farà aquest dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, al teatre municipal. L’entrada és gratuïta, però cal recollir invitació al Museu del Mar, al centre cívic del Rieral o al Puntet.

spot_img

El + Vist